چه به فکر شام مناسبی برای خانواده هستید و چه شام مهمانی کنار دوستان و اقوام، می‌توانید از انواع پاستا که در این صفحه معرفی کردن شده‌اند، یکی را انتخاب کنید. چنانچه شام ساده‌ای بخاطر لذت بردن در پهلو قوم می‌خواهید، به سراغ انواع پاستا سهل مانند سس گوجه‌فرنگی گیلاسی کبابی با اسپاگتی بروید؛ اگر تیمار می‌خواهید شام مفصل‌تری برای جشنواره دوستانه تهیه ببینید، لازانیای گوجه‌فرنگی و جعفری با گوشت را امتحان کنید.

حتما بخوانید:طرز تهیه حمص؛ یک پیش غذای لبنانی خوشمزهطرز تهیه لازانیا گوشت؛ یک غذای وسوسه‌انگیز و خوشمزهطرز تهیه سالاد اندونزی؛ سالادی سرشار از فیبر و پروتئین

خلاصه اینکه از ماکارونی و پنیر پُرچرب گرفته تا فتوچینی آلفردوی خوشمزه، مسلما خانواده و مهمانان‌تان از یکی از انواع پاستا که تو این ورق برایتان گرد آورده‌ایم، لذت خواهند برد. ۱. گوجه‌فرنگی تازه، سوسیس و پاستا پنه



گوجه‌فرنگی‌های رسیده، سس گوجه‌فرنگی تازه‌ای کاردان روی مختلط سوسیس و پاستا پنه طعمی فوق‌العاده ساختن خواهد کرد. پاستا پنه با گوجه‌فرنگی و سوسیس مزهٔ فوق‌العاده‌ای دارد و که احتمالا هرکسی با هر سلیقه‌ای از آن لذت خواهد برد. ۲. سالاد اورتزوی مدیترانه‌ای با سس وینگرت فتا



پاستا اورتزو (Orzo) پایهٔ چندین دستورتهیهٔ مختلف است. در میان آن‌ها، سالاد اورتزوی مدیترانه‌ای با سس وینگرت فتا (Feta Vinaigrette) طعم دیگری دارد، و پُر از مواد اولیهٔ خوشمزه است. پیاز قرمز تُردی به آن می‌دهد، و خیساندن کنگر فرنگی، پنیر فتا و که کالاماتا (Kalamata)، مزهٔ نمکینی به این سالاد تکثیر می‌کند. ۳. ماکارونی و پنیر پُرچرب



وقتی صحبت از غذای کندرو می‌شود، چیزی بهتر از ماکارونی و پنیر (Mac and Cheese) وجود ندارد، و این سرعت» اصلا باعث نمی‌شود این غذای خوشمزه، مغذی بی آرامی نباشد؛ یک وعدهٔ معمول از این غذا، می‌تواند حاوی کالری موردنیاز برای نصف روز و روغن اشباع دو روز آدم باشد! البته اگر رژیم دارید بهتر است سراغ استاندارد دیگری از این غذای خوشمزه بروید. یعنی ماکارونی و پنیری که در آن به‌جای سس چرب و وزین معمول، از کدو گردویی (نوعی کدو حلوایی که گوشت آن زرد است و شکلی ناقوس‌مانند دارد) استفاده شده باشد. این کدو در ترکیب با شیر کم‌چرب و ماست یونانی، طعم چرب و شیرینی به خوردنی می‌دهد، و وقتی مقداری سبزی بوسیله آن افزایش شود، رنگ و حالت چربیِ سس چدار را نقل مکان می‌کند! خیلی از کسانی که کدو گردویی را در این غذا امتحان کرده‌اند، معتقدند زیاد خوشمزه است. ۴. زیتی پخته و سبزیجات تابستانی



سبزیجات تابستانی همچون کدو، کدو سبز و گوجه‌فرنگی، رنگ‌های دل‌چسبی بوسیله زیتی (Ziti) پخته می‌دهند. این پاستای خوشمزه با گوناگون دیگر سبزیجات تابستانی تیمار تدارک می‌شود. ۵. فارفاله با سس قارچ وحشی پُرچرب



دستورتهیهٔ فارفاله (Farfalle) بوسیله خاطر طعم و بافتن فوق‌العاده و پُرچربش، زیاد مورد توجه است. ترکیبی از قارچ‌های عجیب‌وغریب، از یکسره: شیتاکه (Shiitake)، کرمنای (Cremini)، و قارچ‌های صدفی (Oyster Mushroom). البته امکان استفاده از قارچ‌های عادی یا همان قارچ کرمنای تیمار وجود دارد. طرفداران فارفاله با سس قارچ وحشی، معتقدند این بهینه دستورتهیهٔ پاستاست؛ به سرعت آماده می‌شود مورد پسند همه صبر می‌گیرد. ۶. سالاد جوجهٔ کبابی و پاستای پاپیونی



مزه و همین‌طور بافت متفاوت سالاد جوجهٔ کبابی و پاستای پاپیونی (Bow Tie) که از کرفس تُرد، پیاز، گردو، پاستای جویدنی، مرغ زیبا و دانه‌های آبدار انگور تشکیل شده، آن را به انتخاب دل‌چسبی بخاطر شام دورهمی، یا تا اینکه ناهار در محل فرمان تبدیل کرده است. ۷. پاستا با مارچوبه، گوشت و دانهٔ کاج



عاشق طعمی خواهید شد کهلیمو ترش و مارچوبه نو به این پاستا افزایش می‌کنند! دانه‌های کاج داخل این طعام بسیار خوشمزه هستند، ولی بعضی‌ها به جای دانهٔ کاچ از گردو غم استفاده می‌کنند. این پاستا فوق‌العاده‌ است، طعم‌های فراوانی را پهلو هم دارد. کسانی که مزه این پاستا را چشیده‌اند، بوسیله مشتری پروپاقرص آن تغییر شده‌اند! ۸. فتوچینی آلفردو با گوشت



تکه‌های گوشت کبابی، طعم فوق‌العاده‌ای به فتوچینی آلفردو (Fettuccine Alfredo) می‌دهند. ۹. لازانیای گوجه‌فرنگی و جعفری با گوشت



به‌جای ریکوتای (Ricotta) پُرچرب که معمولا در دستورتهیه‌های سنتی این پاستا استفاده شده، پنیر کوتاژ (Cottage Cheese) خواه پنیر کلبهٔ کم‌چرب را با پنیر خامه‌ای بدون روغن این پاستا را کمی رژیمی می‌کند. اسقاء کردن غذای پروپیمانی مانند لازانیا عاطفه سنگینی داخل انسان به حیات می‌آورد، اما این لازانیا سبک و تو گوهر حال خوشمزه‌ است. حتما بخوانید: رویه تهیه خمیر پیتزا خانگی ترد و پفکی با روشی سریع العمل و آسان ۱۰. اورکیه‌ته با نخودفرنگی، میگو و سس باترمیلک و سبزی



پاستای اورکیه‌ته (Orecchiette) با نخودفرنگی، میگو و سس باترمیلک (پس‌آب جبر) و سبزی برای پیک‌نیک یا دورهمی‌های ساده عالی است. بعضی‌ رستوران‌ها به جای پاستای اورکیه‌ته از پاستای صدفی حزن کاربرد می‌کنند. ۱۱. پاستای پاپیونی با گوجه‌فرنگی، فتا و سس باامیک



این طعام حبه‌های سبز انگور دارد، جالب نیست؟! این حبه‌های آبدار، تُرد و شیرین داخل پیاده شدن گوجه‌فرنگی استراحت می‌گیرند و کنتراست خوشمزه‌ای با مزهٔ چرب فتا ساختن می‌کنند! به‌جز مارچوبه‌هایی که داخل ماهی‌تابه کبابی شده‌اند، هر سبزی سرخ‌شده خواه کبابی‌شدهٔ دیگری هم با کمی سیر، نمک و فلفل، پیاده شدن این غذا جواب می‌دهند؛ اسفناج، کلم بروکلی خواه تا اینکه کلم اندوه در کنار آن خوشمزه می‌شود. ۱۲. بوکاتینی با قارچ



آنچه باعث خوشمزگی بوکاتینی (Bucatini) با قارچ می‌شود، قارچ‌های مختلف آن است، از جمله: قارچ‌های تیره‌سر (Penny Bun). درون این پاستا گوشت بود ندارد، ولی به‌خاطر بو و طعم قارچ‌ها، پنیر پارمیجانو (Parmesan) و روغن قارچ دنبلان (Truffle Oil)، اصلا متوجه‌اش نمی‌شوید. مقداری خامه تیمار این سس را حسابی خوش‌مزه‌تر می‌کند. ۱۳. سالاد پنهٔ مارچوبه و گوجه‌فرنگی کبابی با پنیر بُز



سبزی‌های خشک طعم گیاهی خاصی به سسِ این سالاد پنه (Penne) می‌دهند. این غذا را موقت پس از آماده شدن سرو می‌کنید؛ اگر هم می‌خواهید سالاد پاستای سرد داشته باشید، آن را پوشانده و به مدت ۲ ساعت پهلو بگذارید تا سرد شود. ۱۴. بولونیز قارچ



پاستای بولونیز (Bolognese) قارچ پُر از گوشت و روغن است. موقع پختن بوی فوق‌العاده‌ای دارد که بیشتر به‌خاطر رایحه قارچ‌های داخلش است. بعضی از طرفداران این پاستا، مشتری پروپاقرص بوی آن هستند! ۱۵. کاربونارای مارچوبه و مرغ



پاستای کاربونارا (Carbonara) به‌طور سنتی با سفیدهٔ تخم مرغ خام و خامهٔ زده استوار می‌شود. البته برای تهیهٔ شکل سبک‌تری از آن، می‌توان جایگزین تخم‌مرغ و شیر تغلیظ‌شدهٔ بدون چربی هم استفاده کرد. جایگزین‌های تخم‌مرغ معمولا پاستوریزه بوده و ریسک کمتری حزن دارد که حاوی باکتری باشند. این غذا را بلافاصله درخت سرو کنید؛ چنانچه بین آماده شدن و سرو غذا فاصله بیفتد، ممکن است سس بیش از وزن غلیظ شود. ۱۶. پنه با سوسیس، بادنجان و فتا



درون این پاستای دل‌چسب، سوسیس گوشت، بادمجان رسیده، و فتای خوشمزه کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و نتیجه غذایی خوشمزه‌ می‌شود. آن‌هایی که بادمجان خویش ندارند هم داخل این پاستا عاشقش می‌شوند! ۱۷. فارفاله با گوجه‌فرنگی، پیاز و اسفناج



این پاستای مدیترانه‌ای بدون گوشت و ساده کم ارزش شام است و همهٔ اعضای قوم دوستش دارند. باقیماندهٔ آن برای ناهار و شام روز بعد هم م خوشمزه می‌شود! این غذا با گوشت مرغ کامل‌تر می‌شود، اما دستورتهیهٔ حقیقی بدون گوشت تیمار کاملا سیرکننده است. ۱۸. فرا دیاولوی میگو



فرا دیاولوی (Fra Diavolo) میگو اغلب غذای زیاد تندی است. برای تهیهٔ این پاستای کلاسیک تندوتیز، از میگوهای اندازهٔ متوسط استفاده می‌شود. ۱۹. فتوچینی سوسیس، گوجه‌فرنگی و شابانک



پاستای فتوچینی (Fettuccine) سوسیس، گوجه‌فرنگی و شابانک طی ۲۰ دقیقه آماده می‌شود؛ از آنجا که اسودگی و سریع است، و مواد اولیه‌ای همچون شابانک (Arugula) فلفلی و سوسیس دارد، طرفداران زیادی تیمار برای خود دست‌وپا کرده است. اگر می‌خواهید کمی نمکین غم بشود، پنیر رومانوی (Romano) رنده‌شده روی آن بپاشید. حتما بخوانید: طرز تمهید چیکن استراگانف رژیمی با ماست یونانی ۲۰. پاستای کدو گردویی کبابی و گوشت



تو این پاستا، گوشت کنار کدوی گردویی استراحت می‌گیرد و غذایی قائم می‌کند که اندوه می‌توانید فوری سرو کنید، و هم پیشاپیش آماده کرده و فریز کنید. کسانی که این پاستا را تجربه کرده‌اند، می‌گویند برجسته است! کدوی گردویی کبابی، رزماری، گوشت و پنیر ترکیب فوق‌العاده‌ای به خشکی امدن هم تشکیل می‌دهند. ۲۱. سس گوجه‌فرنگی گیلاسی با اسپاگتی



درون این پاستای چشم‌نواز، گوجه‌فرنگی‌های شیرین و فصیح در سس محلی اهمال می‌خورند. بخاطر اینکه این پاستا به زیباترین شکل خویشتن باشد، از گوجه‌فرنگی‌های رنگارنگ استعمال می‌کنند. ۲۲. سالاد پاستای مونتری جک فلفلی



سالاد پاستای مونتری جک (Monterey Jack) فلفلی هنگام ۲۰ دقیقه آماده می‌شود؛ هم به‌عنوان پیش‌غذا خوب است و اندوه کنار غذای اصلی؛ مزه و عطرهای فراوانی هم دارد. طرفداران این پاستا عاشق استعداد تغییر آن به شکل‌های مختلف هستند؛ می‌توانید با هر سبزیجاتی که دم مشت دارید، آن را درست کنید. در این سالاد پاستا از آچینی دی پیه (Acini di pepe) یا همان پاستاهایی که شبیه مهره‌های کوچک هستند، یا از دیتالینی (Ditalini) که ماکارونی‌های لوله‌شکل بسیار کوتاه هستند، و خواه هر پاستای کوچک دیگری کاربرد می‌شود. ۲۳. فتوچینی با قارچ و فندق



پاستای تازه کنار سس جوی ساده‌ صبر می‌گیرد و ترکیب فوق‌العاده‌ای را شکل می‌دهد. سس این پاستا بافت نرم آن را طوری می‌پوشاند که خوش‌مز‌گی و نظم آن اصلا تحت‌تأثیر فراغت نمی‌گیرد. این پاستا مناسب کسانی است که بوسیله دنبال غذاهای خوشمزهٔ بدون گوشت هستند. ۲۴. پاستا یونانی با کوفتهٔ قلقلی



این نوع اسپاگتی و کوفتهٔ قلقلی، از پاستای مانند برنج، گوشت چرخ‌کردهٔ بره و پنیر فتای تندمزه تشکیل شده است. ۲۵. کاواتاپی با گوشت و سبزیجات تابستانی



کاواتاپی (Cavatappi) با گوشت و سبزیجات تابستانی، غذایی ریختگی و خوشمزه‌ است. بخاطر رنگ دادن به این پاستا، از هر سبزیجاتی استعمال می‌کنند. پاستای کاواتاپی با گوشت را با سالاد سبزیجات درخت سرو می‌کنند. در ادامه بخوانید: روش تهیه مرغ سوخاری خانگی ترد و پفکی با ۲ روش رژیمی و غیررژیمی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها